Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Energietransitie grote uitdaging voor installatiebranche

17 aprEconomie, Werk & InkomenWat is de impact van techniek voor Nederland op weg naar 2025? Panteia en TNO onderzochten dit door middel van een toekomstverkenning binnen de installatiebranche (CONNECT2025).

Om zicht te krijgen op de impact van techniek voor Nederland op weg naar 2025 hebben samenwerkende organisaties binnen de installatiebranche een toekomstverkenning (Connect2025) uitgevoerd. Het onderzoek dat hieraan ten grondslag ligt is uitgevoerd door Panteia en TNO. In dit kader zijn uitgebreide trendanalyses, tientallen expertinterviews en inspirerende bijeenkomsten met meer dan 200 deskundigen uitgevoerd.

De installatiebranche speelt een hoofdrol om Nederland welvarend en gezond te houden. De energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering vormen stuk voor stuk ontwikkelingen met ingrijpende gevolgen voor de manier waarop we leven, wonen en werken. CONNECT2025 geeft zicht op de impact van techniek, voor een Nederland op weg naar 2025.

CONNECT2025 is bedoeld als leidraad en inspiratie voor de installatiebranche én voor politiek en overheid, onderwijs en wetenschap, klanten, opdrachtgevers en partners in sectoren als de bouw, industrie, energie, infra, mobiliteit en zorg.

Meer informatie


VBO lid: Panteia


Terug
Copyright © 2019 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin