Vereniging voor Beleidsonderzoek
 

Verwey-Jonker Instituut: senior communicatieadviseur

22 decHet Verwey-Jonker Instituut is op zoek naar een senior communicatieadviseur voor 24-28 uur per week.

Het Verwey-Jonker Instituut bestaat uit ruim vijftig medewerkers en doet onafhankelijk onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken.

Voor onze communicatieafdeling zijn we op zoek naar een senior adviseur die samen met de junior adviseur en communicatiemedewerker de communicatie rond het instituut, onze programma's en onderzoeksrapporten verzorgt. De senior geeft leiding aan het team en fungeert als sparringpartner voor het MT en de onderzoekers. Het team zorgt dat alle communicatiemiddelen doorlopend en zorgvuldig worden ingezet en onderhoudt de veelvuldige relaties met de pers. De senior werkt daar actief aan mee.

Een belangrijk onderdeel van het werk is de communicatie rond Kennisplatform Integratie & Samenleving. Dit programma richt zich specifiek op vraagstukken rond integratie, migratie en diversiteit en is een samenwerking van het Verwey-Jonker Instituut en Movisie. Het programma heeft haar eigen communicatie-activiteiten naast die van het instituut. De uitvoering ligt in handen van een team met leden van beide organisaties.

Meer informatieVBO lid: Verwey-Jonker Instituut


Terug
Copyright © 2012 Alle rechten voorbehouden
Volg ons ook op Linkedin: linkedin